Contact en adres





Interesse in De Nieuwe Draai?

Wilt u een oriëntatiegesprek met ons ten behoeve van uw kind(eren)? We kijken dan samen of De Nieuwe Draai dé fijne plek is voor uw kind(eren). U kunt ons bereiken op 072 - 20 40 448. Ook kunt u een mailtje sturen met uw telefoonnummer naar nieuwedraai@blosse.nl. Wij nemen dan contact met u op.

Heeft u vragen, wilt u ‘mee-bouwen’ of heeft u een andere reden om contact met ons te willen: bel gerust naar 072 - 20 40 448 of mail ons op nieuwedraai@blosse.nl.

We zijn overdag het best bereikbaar na 14:00 uur. Uiteraard voor dringende zaken de hele dag door.

We ontmoeten u graag.

Kernteam De Nieuwe Draai
Duco Stam
Maruska Kuin


Adres

We zijn gehuisvest in nieuwbouwwijk De Draai aan de oostkant van Heerhugowaard. De Draai is een wijk die gaat bestaan uit ruim 2700 woningen. In De Draai Noord staan de meeste woningen al. Wij zijn gehuisvest in de Draai Zuid en staan nu nog letterlijk in de klei. De komende jaren zullen ook daar nieuwe woningen worden opgeleverd, komt er een supermarkt en wordt het park verder aangelegd. Medio 2023 zullen wij een paarhonderd meter opschuiven als wij intrek nemen in de definitieve huisvesting met als achtertuin en speelmogelijkheid het park. We komen dan aan de Merelweg.

De Nieuwe Draai
Oosterweg 49
1706 BT Heerhugowaard (De Draai)
nieuwedraai@blosse.nl

Tip: navigeren naar De Nieuwe Draai blijkt soms een hele uitdaging. Enerzijds door een bouwterrein, anderzijds omdat Google niet altijd de juiste plek aangeeft. Navigeertip als je met de auto komt: aanrijden via de Beukenlaan. Je kunt navigeren op Beukenlaan 19. Dit zijn onze buren op de hoek van de Oosterweg en Beukenlaan. Als je vanaf daar de Oosterweg op rijdt, zie je De Nieuwe Draai na een paarhonderd meter aan je rechter hand.

Vanaf 22 augustus 2023
Merelweg 44
1706 BE Heerhugowaard

           
Wij bevinden ons aan de Oosterweg. Bij benadering: tussen de rode Google-locatieprikker en de Beukenlaan. 


Blosse servicekantoor
W.M. Dudokweg 47
1703 DA Heerhugowaard
Tel.: 072 566 0200


LRK-nummers
Voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag heb je het LRK-nummer nodig.
  • Kinderen van 0 t/m 3 jaar (KDV): 206638747
  • Kinderen van 4 jaar en ouder (BSO): 188404697

Een digitaal inkijkje?
Volg ons op Facebook en Instagram (de_nieuwe_draai).

Nieuwsbrieven

Elke maandag om de week verschijnt de Nieuwe Draai-nieuwsbrief. Familie van Nieuwe Draai-kinderen ontvangt de nieuwsbrief via de OuderApp. Andere betrokkenen kunnen de nieuwsbrief via onze Facebookpagina bekijken: Facebook.