Flexibele tijden en vakanties




Omdat kindcentrum De Nieuwe Draai in ontwikkeling is, houden we een kleine slag om de arm: informatie op deze pagina is onder voorbehoud van wijzigingen.

Openingstijden
De huidige openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 07:30-18:00 uur

Start- en eindtijden
Op De Nieuwe Draai kiest u zelf de start- en eindtijd voor uw kind zodat u deze kunt aanpassen op uw gezins- en/of werksituatie. Jaarlijks stelt u deze in overleg met ons vast met de mogelijkheid om wijzigingen minimaal één maand vooraf aan te geven.

Start: tussen 07:00 en 09:00 uur
Eind: tussen 14:00 en 19:00 uur
Kinderen t/m 3 jaar kunnen ook in- en uitstromen om 12:30 uur.

Indien alleen de wettelijke onderwijstijd wordt afgenomen (onderwijspakket) zijn de tijden maandag t/m vrijdag 08:30 uur - 14:00 uur.



Vakanties en vrije dagen
De Nieuwe Draai is 52 weken per jaar open. U kiest zelf of en wanneer vakantie wordt opgenomen. De traditionele zomervakantie, kerstvakantie en één week meivakantie zijn wettelijk verplicht. Desondanks is De Nieuwe Draai open en kan uw kind het ontwikkelaanbod blijven volgen. Dit valt dan onder 'kinderopvang'. 

Bovenop de wettelijk verplichte vakanties zijn er twee opties:
A. Drie weken vakantie zelf inplannen.
B. Twee weken vakantie en vijf losse vrije dagen zelf inplannen.

Mocht uw kind tijdens (een deel van) de zelf in te plannen vakanties en/of vrije dagen naar De Nieuwe Draai komen, dan valt dit onder 'kinderopvang'. Ook dan kan uw kind aan het ontwikkelaanbod blijven deelnemen zoals uw kind dat gewend is: in het eigen domein, met de vaste medewerkers en het aanbod zoals uw kind dat kent. 

7 oktober 2022: gesloten
Het Nieuwe Draai-team heeft een ontwikkel-tweedaagse. 

Verder kennen we op De Nieuwe Draai geen dagen waarop we gesloten zijn (m.u.v. de nationale feestdagen), zoals studiedagen of iets dergelijks.